Home
×

dandelion
dandelion




ADD
Compare

dandelion

Add ⊕
1 Werna
1.1 warna
putih, kuning
1.1.1 Meaning werna
Putih - Purity lan kesucian, Kuning - Happiness lan Friendship
1.2 Size gagang
0"
1.3 Fragrance
endah
1.4 petals
1.4.1 Jumlah Petals
Sunflower
5
Rank: 5 (Overall)
Lily
ADD ⊕
1.5 Ciri liyane
1.5.1 wangun
Bowl
1.5.2 Dhuwur
Lavender
30.00 cm
Rank: 6 (Overall)
verbena
ADD ⊕
1.5.3 diameter
daffodil
2.50 cm
Rank: 11 (Overall)
Iris
ADD ⊕
1.6 Line
ora Sumadhiya
1.7 siluet
ora Sumadhiya
1.8 Blossom Tekstur
ora Sumadhiya
1.9 Blossom Size
0"
1.10 Formulir
ora Sumadhiya
2 Care
2.1 Akeh Ketentuan
2.1.1 suryo srengenge
Full Sun
2.1.2 mbanyoni
banget Kurang
2.2 lemah
2.2.1 Jinis lemah
Sembarang lemah uga lemes
2.2.2 PH lemah
dandelion
7.50
Rank: 1 (Overall)
Gardenia
ADD ⊕
2.2.3 Fertilizers penting
watu jeruk, Sulphur
2.3 Omo umum lan penyakit
2.3.1 Dhaftar Omo
slugs
2.3.2 Dhaftar Penyakit-penyakit
NA
2.4 Bloom Wektu
SpringSeason
2.5 vas urip
0
3 Menarik Kanyatan
3.1 History
3.1.1
3.1.2 asal
Eropah, Himalaya
3.2 Facts menarik saka
Character length exceed error
3.3 umure
Perennials - a tanduran sing urip kanggo telu utawa luwih taun
3.4 pakulinan
shrubs
3.5
3.6
3.7
3.8
4 Keuntungan
4.1 ulah
ora Sumadhiya
4.2 Kesehatan keuntungan
Good kanggo pepati lan gallbladder
4.2.1 Ulah medicinal
Duwe diuretic
4.2.2 Ulah Kuliner
Klebu ing anggur lan koktail, Digunakake ing roti lapis, soups lan sandwiches
4.3 Wuku liyane
4.3.1
4.3.2 Ulah Kosmetik
paling apik kanggo obat dandruff, Madhangi kulit, Ngalangi graying diwasa pemandangan-, kulit softens, Digunakake ing Perfumes
4.3.3 Ulah occasional
NA
4.4 alergi
Asthma, Sakit Kepala, mata gatel, irung runny, pain sinus, wahing, perih tenggorok
5 Kulawarga
5.1
5.2
5.3 Jeneng èlmiah
Taraxacum
5.4 Inggris
Plantae
5.4.1 sub Kratoning
Tracheobionta
5.5 Division Super
Spermatophyte
5.5.1 Division
Magnoliophyta
5.5.2 supaya
Kembang
5.6 kelas
Magnoliopsida
5.7 Family
Asteraceae
5.7.1 sub Family
NA
5.8 genus
ora Sumadhiya
5.9 Jumlah spesies
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)